Slaag sneller met onze cursus of oefenexamens

De beste voorbereiding voor je theorie-examen. Alles digitaal met theorie-examens precies als het echte examen bij het CBR.

Voor welke categorie wil je het theorie-examen doen?

001-car

Auto theorie

Examen personenauto (B)

Losse toetsvragen

Of een volledige cursus

002-motorbike

Motor theorie

Examen Motor (A, A1, A2)

Losse toetsvragen

Of een volledige cursus

003-motorcycle

Bromfiets theorie

Examen Bromfiets (AM)

Losse toetsvragen

Of een volledige cursus

Leer alles over de verkeersregels bij onze rijschool in Heerenveen

Optimaal voorbereiden op het theorie-examen

Tijdens de rijlessen leer je autorijden, logisch. Maar autorijden is meer dan het besturen van het voertuig en kunnen schakelen. Als je autorijdt ben je ook een verkeersdeelnemer en moet je op de hoogte zijn van de verkeersregels. Daarom is het halen van je theorie-examen zo belangrijk. Bij onze rijschool in Heerenveen en Wolvega bereiden we je goed voor op de theorie.

Het theorie-examen

Voor je aan het praktijkexamen mag deelnemen, moet je geslaagd zijn voor het theorie-examen. Met het leren kun je al starten aan het begin van de rijopleiding. Het theorie-examen mag je afleggen wanneer je 16 jaar of ouder bent. De uitslag wordt vastgelegd en is anderhalf jaar geldig.

Het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR)

Het CBR is de enige officiële instantie in Nederland die theorie- en praktijkexamens voor het autorijbewijs mag afnemen. Het CBR theorie-examen bestaat uit 2 onderdelen. Je krijgt 25 geluidloze vragen over gevaarherkenning waarin je maximaal 12 fouten mag maken. Daarnaast krijg je 40 vragen over wetten, regels en inzicht. Van de 40 vragen mag je er maximaal 5 fout hebben. Om wachttijden voor het maken van het theorie-examen te voorkomen, kunnen wij eventueel plekken reserveren bij het CBR. Zo sluiten de praktijklessen en theorie goed op elkaar aan en loop je geen vertraging op. Zo kun je snel met je rijbewijs op zak achter het stuur kruipen.

| iTheorie examen digitaal oefenen

De datum voor het theorie examen is gereserveerd. Nu is het tijd om jouw kennis te onderhouden, of te starten met leren wanneer je nog niet bent begonnen. Wij bieden iTheorie aan. De online leerschool voor elk type vervoersmiddel. Oefenen is makkelijk bij theorie aanvragen.

Nu voor €37,50 incl. BTW